fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

У ДСНС з’явився новий голова: що про нього відомо

Сьогодні, 28 червня, Кабінет міністрів призначив Андрія Даника новим головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.
“Кабінетом міністрів призначено Даника Андрія Миколайовича головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій”, – написав він.
Що відомо про Андрія Даника
Андрій Даник народився 1978 року в Кропивницькому. У 2002 році закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МВС України за спеціальністю “пожежна безпека”, має кваліфікацію інженера пожежної безпеки.

Уряд призначив нового виконувача обов’язків голови ДСНС

Раніше з лютого 2024 року Даник обіймав посаду тимчасового виконувача обов’язків голови ДСНС. З вересня 2023 року працював на посаді заступника голови ДСНС. До цього з січня 2020 року він очолював Головне управління ДСНС у Черкаській області, а з 1998 року працював на різних посадах в органах ДСНС на Донеччині.
Нагадаємо, 25 серпня 2023 року Кабмін звільнив Сергія Крука з посади очільника ДСНС.
Це сталося після того, як Печерський суд Києва обрав запобіжні заходи посадовцям ДСНС у справі про авіатрощу в Броварах. Тоді загинули 14 людей, зокрема одна дитина, міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін і державний секретар Юрій Лубкович.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post У ДСНС з’явився новий голова: що про нього відомо appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією