fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Завершення війни в Україні: у штабі Трампа пояснили його бачення

У разі переобрання Дональда Трампа, пріоритетом його другого терміну на посаді президента буде якнайшвидше закінчення війни між Росією та Україною. Однак європейські країни мають робити більший внесок в підтримку безпеки.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на виборчий штаб Дональда Трампа.
“Президент Трамп неодноразово заявляв, що головним пріоритетом його другого терміну буде якнайшвидше домовитися про припинення російсько-української війни. Президент Трамп вважає, що європейські країни повинні сплачувати більшу частку витрат, пов’язаних із конфліктом, оскільки США заплатили значно більше, що несправедливо стосовно наших платників податків” – відповів на письмовий запит Стівен Ченг, директор з комунікацій виборчого штабу Трампа.

Крім того, у дописі зазначається, що Трамп “зробить усе необхідне, щоб відновити мир і відновити американську силу та стримування на світовій арені.”

“Він єдина людина, яка може це зробити. Війна між Росією та Україною ніколи б не відбулася, якби Дональд Дж. Трамп був президентом. Так сумно” – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, що в разі перемоги Дональда Трампа на виборах президента США, Україну чекатиме “катастрофічний сценарій” виходу з війни, адже він, імовірно поставить Києву ультиматум, який не відповідатиме українським інтересам. Таке переконання висловив голова правління Центру конституційного моделювання Геннадій Друзенко.

Як повідомлялося, 45-й президент США Дональд Трамп стверджує, що його “катували” під час перебування у в’язниці Фултона у 2023 році, де й зробили його історичне фото під арештом.

Поділитися цією публікацією