fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

В Україні вже п’ять помаранчевих “регіонів” – МОЗ

Фото - regionews.ua

Станом на ранок, 3 жовтня вже п’ять регіонів України відповідають “помаранчевій” зоні карантину, а в низці інших регіонів епідемічна ситуація погіршується

Зокрема у Запорізькій області продовжується зростання рівня госпіталізацій та зайнятості ліжок з киснем. Станом на ранок 3 жовтня рівень госпіталізацій в регіоні зріс до 60%, ліжок з киснем до 61,4%.

У Сумській області продовжується зростання коефіцієнту виявлення нових випадків інфікування. Наразі цей показник зріс до 21,4%.

У Рівненській області суттєво зросла динаміка госпіталізацій. Якщо напередодні цей показник становив 23%, то наразі він становить вже 56%.

У Харківській області перевищено норму за трьома епідемічними індикаторами: коефіцієнтом виявлення нових випадків інфікування, зайнятості ліжок з киснем та рівнем госпіталізацій. Зокрема, на Харківщині зайнято вже понад 70% ліжок з киснем, за норми не більше 65%.

У Чернівецькій області другий день поспіль зростає рівень госпіталізацій. Якщо напередодні цей показник становив 62%, то наразі він перевищив 69%.

Поділитися цією публікацією