fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

В ЗСУ спростували заяви про “повну окупацію” Новоолександрівки на Донеччині

110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка спростувала інформацію про нібито повну окупацію російською армією населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку.

Військові стверджують – першоджерелом інформації є ресурс DeepState, з посиланням на нього таку інформацію опублікували деякі медіа.

“Зазначена інформація щодо повної окупації ворогом населеного пункту Новоолександрівка не відповідає дійсності”, – йдеться у дописі 110 ОМБр.

Військові наголосили, що “значна частина Новоолександрівки зайнята окупантами, але не вся, повністю населений пункт ворог не контролює”. Наразі на вулицях населеного пункту точаться важкі бої.

“Переважаючий у силах противник пре несамовито, але бійці 110-ї ОМБр спільно з суміжними підрозділами надзусиллями стримують його дикий натиск”, – йдеться у пості бригади.

За інформацією бригади, частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, є під вогневим контролем ЗСУ. Українські бійці вживають необхідних заходів, щоб вибити окупантів з села. Ситуація під контролем підрозділів ЗСУ, запевнили у 110-й ОМБр.

Як повідомлялося у зведенні генштабу ЗСУ 23 червня, протягом доби в районах Новоолександрівки, Сокола, Воздвиженки та Євгенівки на Покровькому напрямку тривали бої.

Поділитися цією публікацією