fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Зібрав $800 тис. допомоги. Концерт за участі артистів Національної опери України отримав престижну премію Еммі 2023


Відеоверсія грандіозного концерту Nadiya Ukraine: The National Ballet of Ukraine отримала регіональну премію Еммі — Suncoast Regional Emmy Awards 2023.

Благодійний концерт Nadiya Ukraine: The National Ballet of Ukraine за участі артистів Національної опери України у залі Dr. Phillips Center for the Performing Arts в місті Орландо, Флорида, отримав регіональну премію Еммі в номінації Висвітлення спеціальної події.

Під час концерту прозвучав гімн України, а танцювальний перформанс вітчизняної та світової балетної класики і сучасної хореографії відбувся під музику українських композиторів Михайла Скорульського і Мирослава Скорика. Також у рамках заходу відбулася виставка українських художників і хендмейду, а також пройшов благодійний аукціон. Загалом організаторам концерту вдалося зібрати $800 тис., яка була спрямована для надання гуманітарної допомоги українцям, які постраждали від вторгнення РФ, повідомляє Національна опера України.

«Наше місто солідарне з українським народом. Ми підтримуємо Україну в її відчайдушній боротьбі за демократію, гідність і самовизначення. Саме тому до організації заходу долучилася така велика кількість меценатів і такі знані колективи, як Orlando Philharmonic Orchestra, Opera Orlando та Bach Festival Choir», — зазначив співініціатор концерту, президент і генеральний директор Фонду родини Гінзбургів Марк Макмерін.

Поділитися цією публікацією