fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

В “Укрзалізниці” показали прибуток: скільки заробила компанія з початку року

Фото - Укрзалізниця

За підсумками 10 місяців поточного року “Укрзалізниця” отримала 113,5 млн грн чистого прибутку.

“Укрзалізниця може працювати в плюс, і ми це довели. Жовтень компанія завершила з чистим прибутком у майже 575 млн грн, а за 10 місяців 2021 року отримала позитивний фінансовий результат — 113,5 млн грн. Дякую кожному члену моєї команди та усім залізничникам за злагоджену роботу та досягнуті результати. Впевнений, що 2021 рік, на відміну від минулого року, нам вдасться завершити з прибутком”, — зазначив Камишін.

Він нагадав, що за 10 місяців минулого року компанія отримала 11,8 мільярдів гривень збитків. Також мінусовий фінансовий результат зафіксували за І півріччя 2021 року — 1,4 млрд грн збитків. 

Відповідно, за його словами, досягнений результат свідчить про те, що компанія розвивається та виходить на позитивну тенденцію стабільного розвитку.

Крім цього, показник EBITDA за 10 місяців 2021 року досяг 10,3 млрд грн, що на 2,8 млрд грн більше, ніж за тотожний період минулого року. 

Дохід від продукції Укрзалізниці збільшився на 12 % та становить 69 мільярдів гривень. Найбільшу частку доходу в сфері доходу від реалізації продукції мають доходи від вантажних перевезень, які за січень – жовтень 2021 року склали понад 57 мільярів грн. 

Поділитися цією публікацією