fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Огляд матчу Аргентина-Саудівська Аравія: команда саудитів створила першу сенсацію Чемпіонату світу-2022

Аргентина — один з головних фаворитів турніру. Збірна, яка не програвала з 2019 року 36 матчів поспіль. Ліонель Мессі — головна зірка футболу вже готовий присвятити перемогу на мундіалі Дієго Марадоні. 
Саудівська Аравія — вже офіційно “темна конячка” турніру. Збірна, в якій 9 осіб основного складу грають за одну команду Аль-Хіляль. Збірна, яка почала готуватися до турніру заздалегідь. Збірна, яку тренує французький коуч Ерве Ренар, що вміє вигравати трофеї з андердогами.
Коефіцієнт на перемогу саудитів був — 26. Але вони змогли!
Гра почалася передбачувано з володіння м‘ячем Аргентини, і вже на 2-ій хвилині Мессі пробивав лівою по воротах Мохамеда Аль-Оваїса, але голкіпер був на місці.
Вже на 8-ій хвилині саудити завалили в штрафному Паредеса, і арбітр після перегляду VARy вказав на 11-метрову позначку. Мессі розвів м‘яч і голкіпера в різні боки — 1:0.
А далі було 3 голи збірної Аргентини, які аль-біселесте забили з офсайдів. І щоразу аргентинці посміхалися, адже повністю контролювали гру. Попереду було ще 45 хвилин другого тайму, і вони збирались збільшити рахунок. Загалом за матч судді зафіксують 10 положень поза грою. Це свідчить, що захист Саудівської Аравії відпрацював на відмінно. 
На другий тайм саудити вийшли зарядженими. Тренер пояснив, що аби забивати, слід бити в створ воріт. За першу половину зустрічі “пустельні орли” в рамку не били. 
А далі відбулося те,  чого ніхто не очікував: Мессі втратив м‘яч у центрі, де Аль-Бурайкан віддав пас на Аль-Шахрі, який дальнім ударом пробив у дальній кут воріт низом. 1:1
Не встигли аргентинці оговтатись, як Аль-Давсарі після відскоку індивідуально обіграв трьох опонентів і поцілив в дев‘ятку воріт. 1:2. Саудити роблять сенсацію.
А далі футбол закінчився. Саудівська Аравія почала сушити результат — 6 жовтих карток. 
На 84-ій Мессі міг зрівнювати рахунок ударом головою. Проте голкіпер був на місці. На 91-ій захисник збірної Саудівської Аравії після помилки голкіпера на виході — вибив м‘яч головою з лінії воріт. І вже на 96-ій воротар Аль-Оваїс допустився ще однієї помилки на виході й коліном влучив в голову своєму партнеру Яссеру Аль-Шахрані. Футболіста винесли з поля на носилках.

США проти Вельсу або чому це був бій рівних

Матч завершився на 90+14 хвилині. Саудити створили першу сенсацію цього турніру. Саме за це ми й любимо футбол. 
Також читайте: Огляд матчу Сенегал — Нідерланди: найкращій команді Африки не вистачило лідера.

Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.

 
The post Огляд матчу Аргентина-Саудівська Аравія: команда саудитів створила першу сенсацію Чемпіонату світу-2022 appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією