fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Італія втратила можливість взяти першість у ЧС-2022

Фото - видааня Апостроф

Збірна Італії в останньому матчі групового відбору на Чемпіонат Світу в Катарі втратила можливість вийти на перше місце через нічию з Північною Ірландією.
Учора, 15 листопада, італійська збірна у Белфасті на стадіоні “Віндзор Парк” не змогла обіграти збірну Північної Ірландії, протистояння закінчилося з рахунком 0:0, такий результат виявився фатальним для підопічних Роберто Манчіні.

Чемпіони Європи пропустили автоматичну кваліфікацію на Чемпіонат світу, пропустивши на перше місце команду збірної Швейцарії.

Щодо ходу гри, то перша 45-хвилинка, можна сказати, стала розчаруванням для вболівальників “Скуадра Адзурри”. Північна Ірландія розпочала поєдинок активно і першу половину першого тайму не дозволяла італійцям нічого зробити, а у другій половині італійці почали потроху перебирати ініціативу на себе, але “зелено-біла армія” все контролювала.

У другій 45-хвилинці можливість забити м’яча була і у Північної Ірландії і в італійців, але не вийшло – то Доннарумма парирував удари, то удари виявлялися слабенькі, то Пікок-Фаррелл ловив м’яч мертвою хваткою, ну і як же без того щоб пробити повз ворота.

Як підсумок арбітр Іштван Ковач зафіксував рахунок 0:0.

Збірній Італії залишається чекати на жеребкування, щоб дізнатися суперника з яким їм належить битися в березні місяці за вихід на Чемпіонат світу.

Поділитися цією публікацією