fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Ілон Маск заблокував Каньє Веста у Twitter

Соціальна мережа твіттер заблокувала обліковий запис американського репера Каньє Веста через його висловлювання про нацистів, Гітлера та Володимира Путіна. Вони розцінені як підбурювання до насильства.
Про це на своїй сторінці у твіттер написав власник соціальної мержі Ілон Маск.
“Я намагався щосили. Попри це він знову порушив наше правило про заборону підбурювання до насильства. Обліковий запис буде заблокований”, — йдеться в дописі Ілона Маска.

Зокрема, при переході на акаунт Веста зазначається, що дію облікового запису припинено.

Нагадаємо, що американський репер Каньє Вест під час шоу відомого в США конспіролога Алекса Джонса InfoWars позитивно висловився щодо нацистів, Адольфа Гітлера та Володимира Путіна.

“Я також бачу хороші речі в Гітлері. Я люблю всіх. Євреї не скажуть мені, що ви можете любити нас, і вам може подобатися те, що ми робимо з вами за допомогою контрактів, і вам може подобатися те, що ми просуваємо через порнографію. Але цей хлопець (Гітлер – ред.), який винайшов автомагістралі, винайшов мікрофон, який я використовую як музикант – ви не можете сказати вголос, що ця людина коли-небудь зробила щось хороше – і тут я з цим покінчив”, – сказав Вест.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.

The post Ілон Маск заблокував Каньє Веста у Twitter appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією