fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

У Росії через мобілізацію заборонили виїжджати навіть із сільських місцевостей – розвідка

У Росії через оголошену мобілізацію люди сидять удома та не можуть виїхати через заборону на переїзд навіть із сільської місцевості.

У розмові, яке перехопило Головне управління розвідки МОУ жінка розповіла загарбнику, що найбільшу мобілізацію проводять на прикордонних територіях. Санкт-Петербург і Москву не чіпають.
“А ми тут … нікому не потрібні, можна і пожертвувати”, – поскаржилася вона.

За її словами, з Москви забрали лише 50 осіб, а з маленького міста – 300. Людей забирають переважно із сіл, за ухиляння від мобілізації й переховування загрожує щонайменше три роки ув’язнення. Та влаштовувати бунт люди не хочуть, а виїхати не можуть, тому що в росії діє заборона на переїзд навіть із сільської місцевості.

Міноборони РФ підтвердило відправку на фронт мобілізованих без підготовки: перші з них вже у полоні ЗСУ

“Всі сидять удома, замкнулися, плачуть і чекають”, – розповіла жінка.
Як повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, d Росії вже мобілізували понад 100 тисяч осіб, а за свідченнями полонених військових РФ на Харківщині, мобілізація в Росії почалася ще 9 вересня.
До слова, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна гарантує російським військовим, які здадуться в полон, цивілізоване поводження, таємницю обставин здачі в полон і можливість не повертатися до Росії.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.

The post У Росії через мобілізацію заборонили виїжджати навіть із сільських місцевостей – розвідка appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією