fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Побратим “Запорізького месника” підбив російський штурмовий літак Су-25: відео

Боєць Національної гвардії України збив російський штурмовий літак Су-25, який здійснював наліт на Запорізькому напрямку.  Фатальний для ворожої авіації пуск ракети було здійснено з ПЗРК “Ігла”.
Про це повідомили у пресслужбі Нацгвардії.
“У рашистів мінус ще один штурмовик Су-25. Під час ворожого нальоту на Запорізькому напрямку боєць Нацгвардії здійснив пуск ракети з ПЗРК “ІГЛА” по літаку Су-25. Після враження цілі за лісосмугою відбувся вибух. Падіння ворожого літака на окупованій території було підтверджено. Ціль знищена”, – йдеться у повідомленні.
Крім того, зазначається, що фатальний постріл зробив побратим вже відомого “Запорізького месника” – також боєць Національної гвардії строкової служби.

На Харківщині злетів у повітря склад з боєприпасами російських спецпризначенців: відео ювелірної роботи Нацгвардії та ЗСУ

Нагадаємо, строковик Національної гвардії України, якому лише 19 років, зараз виконує бойові завдання, захищаючи українське небо на Запорізькому напрямку та нещадно б’є ворога у повітрі разом зі своєю вірною “подружкою” ПЗРК “Ігла”. Нацгвардієць, якого в соцмережах українці вже прозвали “запорізьким месником”, знову відзначився влучним пострілом.
Зазначимо, 29 липня українські десантники з Січеславської бригади знищили російський штурмовик Су-25 на Донеччині. А 24 липня підрозділом протиповітряної оборони 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України було успішно збито російський штурмовик Су-25 “Грач”.
Також раніше повідомлялося, що українські військові завдали удару по мосту через Дніпро в районі Каховської ГЕС у Херсонській області. Тепер він непридатний для використання.
Тим часом за повідомленнями західних ЗМІ, вибухи на військовому аеродромі “Саки” біля селища Новофедорівка в окупованому Криму влаштували українські спецпризначенці. Це може свідчити про початок нової фази війни.
Як відомо, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи поблизу Новофедорівки. Там розташований військовий аеродром РФ, звідки зазвичай злітають літаки, що атакують ракетами південь України. За словами місцевих жителів, за пів години пролунало щонайменше 15 вибухів.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Побратим “Запорізького месника” підбив російський штурмовий літак Су-25: відео appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією