fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Петро Порошенко обговорив досвід тероборони Естонії з генералом Ріго Террасом

П’ятий президент України  та лідер партії “Європейська Солідарність”Петро Порошенко обговорив досвід територіальної оборони Естонії і безпекові питання з депутатом Європейського парламенту, командувачем Силами оборони Естонії (2011-2018), генералом Ріго Террасом.
Про це лідер опозиції розповів на  своїй сторінці у Facebook.

“Обговорили безпекову ситуацію на Донбасі, звідки він щойно повернувся разом з генералом Михайлом Забродським”, – пише Петро Порошенко.
“У дружній атмосфері Ріго Террас поділився корисним досвідом побудови територіальної оборони Естонії. За його словами, вміло побудована територіальна оборона є вагомим елементом потужного загальнонаціонального спротиву агресору”, – зазначає Порошенко.

“Депутат Європарламенту висловив захоплення високим духом патріотизму і зразковим професіоналізмом українських військових, яких зустрів на лінії фронту”, – повідомив лідер партії.
“Бути в ці дні в Києві — це сміливо і є сигналом великої підтримки для українського народу”, – резюмує п‘ятий Президент.
Як відомо, 4 лютого почала роботу “гаряча лінія” командування Сил територіальної оборони Збройних сил України за номером 0 800 507 028.

Вік учасників територіальної оборони можуть збільшити до 70 років.

Поділитися цією публікацією