fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Австрія з 15 листопада запровадить локдаун для нещеплених громадян

Австрія з 15 листопада запровадить локдаун для тих, хто досі невакцинований від коронавірусу.
Як повідомляє DW, невакциновані люди зможуть виходити з дому лише відповідно до обмеженого переліку підстав.
“Ми повинні підвищити рівень вакцинації. Це ганебно низький рівень”, – заявив австрійський канцлер Александер Шалленберг.

У Нідерландах запровадять тритижневий частковий локдаун

Примітно, що в Австрії вакциновані 65% дорослого населення, але все одно це один з найнижчих показників в Західній Європі.
Передбачається, що невакциновані тепер зможуть залишати свої будинки тільки для певних цілей, таких як відвідування лікаря або покупка продуктів, ліків і похід на роботу. Крім того, їм заборонений вхід в ресторани, готелі й на заходи за участю понад 25 осіб.
Рівень захворюваності в Австрії вже досяг позначки 775,5 випадків на 100 000 населення. Для порівняння, у сусідній Німеччині рівень захворюваності становить 277,4.
Нагадаємо, що 1 жовтня у Бельгії скасували обов’язковий масковий режим закладах харчування і крамницях.
До того ж туристи з країн “червоного списку” зможуть потрапити до Великої Британії за спрощеною схемою. Уряд країни ухвалив відповідне рішення.
Раніше Британія зняла обмеження, введені з метою боротьби з поширенням коронавірусу SARS-CoV-2. З опівночі понеділка, 19 липня, в країні не діють, серед іншого, правило триматися на відстані від інших людей в закритих приміщеннях і рекомендація працювати з дому.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Австрія з 15 листопада запровадить локдаун для нещеплених громадян appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією