fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

“Слуга” Камельчук знехтував правилами протиепідемічної безпеки на Львівщині: нардеп спілкувався зі школярами без маски

Народний депутат від “Слуги народу” Юрій Камельчук знехтував правилами протиепідемічної безпеки під час візиту у школу та спілкування із дітьми на Львівщині.
Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла журналістка “Радіо Свобода” Софія Середа.
Журналістка також опублікувала відповідне відео.

“На щастя, є заощадження”: “Слуга”-антивакцинатор Камельчук готовий робити ПЛР-тести раз на три дні

“Львівська область: червона зона, лише за вчора, згідно з даними МОЗ, зареєстровано 1 253 нових випадків Covid-19. Тим часом “Слуга народу” Юрій Камельчук у супроводі фото- і відеооператорів приїжджає в одну зі шкіл в Сокалі. Ось у такому вигляді. До дітей. Перед входом в школу депутат не забув одягнути мікрофон (бо ж його відео має мати гарний звук), а от маску забув (бо ж навіщо?)”, – йдеться в дописі журналістки.
Водночас вона зазначила, що на вході до навчального закладу нардепу лише виміряли температуру.
“Про сертифікат чи ПЛР-тест Камельчука ніхто не запитував. Ніхто не просив Камельчука одягнути маску (в його супроводу теж). Хоча правильно вдягнена маска і наявність сертифікату або ПЛР-тесту – обов’язкові вимоги від міністерства охорони здоров’я України. Чи на депутатів загальні правила не поширюються, Юрій Камельчук? Я вже мовчу про те, що цей тиждень в Раді передбачений для роботи парламентарів в комітетах, фракціях та групах. А найближчий час для роботи з виборцями запланований лише через тиждень – з 22 по 26 листопада”, – додала Софія Середа.

Нагадаємо, народний депутат від “Слуги народу” виступає проти масової вакцинації проти коронавірусу в Україні. Крім того, нардеп переконаний, що паніку з приводу коронавірусу розповсюджують з метою отримання прибутку фармацевтичними компаніями та спричиненням локдауну, який призводить до здешевлення капіталів і робочої сили. За його словами COVID-19 це чергова всесвітня змова заради надприбутків.
Дещо раніше Юрій Камельчук заявив, що не вірить жодній вакцині у світі особливо проти “вигаданої хвороби COVID-19”.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post “Слуга” Камельчук знехтував правилами протиепідемічної безпеки на Львівщині: нардеп спілкувався зі школярами без маски appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією