fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

“Найкращий день у житті”: Брітні Спірс офіційно звільнили від опікунства батька

Суд у Лос-Анджелесі офіційно усунув Джеймса Спірса від посади опікуна над донькою та американською співачкою Брітні Спірс. Зірка вже подякувала шанувальникам за підтримку.
Як пише BBC, 12 листопада у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, відбулося остаточне засідання суду щодо опікунства над відомою артисткою Брітні Спірс. Суд ухвалив рішення відсторонити батька зірки, Джеймса Спірса, від опікунства.
Водночас контроль за фінансами знаменитості було передано професійному аудитору. Про це просила сама Брітні та її адвокат, Метью Розенгарт.
На сторінці в Instagram виконавиця подякувала шанувальникам за підтримку, які зібралися перед судом у Каліфорнії. Сама артистка на засіданні не була присутня.
“Боже мій, я так люблю своїх фанатів, це безумство! Думаю, я плакатиму до кінця дня! Це найкращий день у моєму житті. Слава Господу”, — написала Брітні.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 
Допис, поширений Britney Spears (@britneyspears)

Нагадаємо, що батько американської співачки Брітні Спірс подав до суду заяву про припинення його опікунства над донькою.
Пізніше 1 жовтня американська співачка Брітні Спірс вперше за 13 років звільнилася від опікунства батька. 
Брітні Спірс знаходиться під опікою батька з 2008 року. Їй призначили опікунство після того, як вона потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з алкоголем і наркотиками. Опікунство передбачає повний контроль над її життям і фінансами. При цьому співачка продовжувала випускати альбоми й виступати з концертами, заробляючи мільйони доларів.

Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.

The post “Найкращий день у житті”: Брітні Спірс офіційно звільнили від опікунства батька appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією