fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Протягнув колесом по асфальту: у Харкові знов трапилась жахлива ДТП

У Харкові чоловік за кермом кросовера на швидкості наїхав на двох підлітків на пішохідному переході. Одну з жертв машина протягнула по асфальту кілька метрів.
Жертвами ДТП стали двоє підлітків – хлопець і дівчина, обом по 13 років, як пише OBOZREVATEL, посилаючись на джерела у правоохоронних органах. На момент інциденту, кілька людей переходили дорогу у встановленому місці.
На відеозаписі ДТП, яке оприлюднив місцевий телеграм-канал видно, що білий Toyota Land Cruiser мчить дорогою не зупиняючись перед пішохідним переходом та збиває двох дітей. Дівчину затягнуло під колесо автівки і протягнуло по асфальту кілька метрів.
Постраждалі з травмами лежали на проїжджій частині. Невдовзі дівчину забрала швидка допомога.


 
Як стало відомо згодом, водій Land Cruiser на момент ДТП міг знаходитися під впливом наркотичних речовин. Принаймні цю версію нараді перевіряють правоохоронці.
“Поліцейські підозрюють, що порушник знаходився під дією психотропних або наркотичних речовин. Він раніше притягався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу – незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, але чомусь рік тому справа була закрита та не дійшла до суду”, –  повідомив на своїй сторінці у Facebook очільник МВС Денис Монастирський.
Водій, який скоїв наїзд на підлітків наразі вже проходить тест на наркотики. Щодо жертв аварії, Монастирський повідомив, що обидва підлітки у лікарні. Про їхній стан не повідомляється.

Нагадаємо, раніше у Харкові сталися дві резонансні ДТП. Так, 16-річний підліток за кермом іномарки влаштував смертельну аварію. Як з’ясували журналісти, ним виявився місцевий “мажор”. Він і раніше влаштовував автопригоди, неодноразово порушував правила дорожнього руху і навіть хизувався тим, що не отримує покарання за свої дії.

Нові подробиці ДТП у Харкові: пасажирці Infinity почали погрожувати через свідчення проти 16-річного водія

Щодо винуватця автопригоди, поліція затримала 16-річного підлітка, який за кермом іномарки влаштував смертельне ДТП. Правоохоронці також повідомили нові подробиці жахливої аварії.
Між тим, відомо, що в результаті ДТП у Харкові загинув 58-річний водій Chevrolet. Його донька повідомила, що родина шукає досвідченого адвоката, щоб звернутися до суду з позовом проти 16-річного “мажора”, який спричинив аварію.
Раніше повідомлялося, що наступні два місяці 16-річний Микола Харківський, який причинив ДТП, вочевидь, проведе за ґратами. Суд у Харкові обрав йому запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою без визначення розміру застави.
На суді хлопець не визнав своєї провини, але спробував вибачитися перед жертвами аварії, яку влаштував. Зазначимо, що сторона захисту просила для “мажора” цілодобовий домашній арешт.
Згодом у Харкові сталася ще одна смертельна дорожньо-транспортна пригода на автомобілі Infiniti. Під колесами авто загинула жінка-пішохід. За кермом автомобіля преміумкласу була дівчина.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Протягнув колесом по асфальту: у Харкові знов трапилась жахлива ДТП appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією