fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Офіс президента поставив завдання правоохоронним органам розібратися з політичними опонентами – Лерос

Замість того, щоб фокусуватися на важливих питаннях для українців, президент України Володимир Зеленський ставить задачу перед Офісом та правоохоронними органами розбиратися з політичними опонентами.
Про це в ефірі “Прямого” заявив позафракційний народний депутат Гео Лерос. 
Як приклад, він навів проблему з підвищенням захворюваності на COVID-19, заповнені лікарні та той факт, що Володимир Зеленський лише вчора з цього приводу записав відео.
Депутат також розповів про основну задачу Офісу президента щодо перемоги над політичними опонентами та назвав, з ким прагне боротися чинна влада.

Знаю, що у Зеленського стоїть задача розправи над своїми опонентами. Серед них був я, знаю, що серед цих людей ще пан Порошенко та Дмитро Разумков. Це в першу чергу Офіс президента поставив задачу перед правоохоронними органами стосовно своїх політичних опонентів. 

Гео Лерос позафракційний народний депутат

Узурпація влади і диктатура – Лерос про спроби Зеленського змусити опонентів мовчати

Нагадаємо,  адвокат Гео Лероса зазначив, що підозра, яку вручили народному депутату через те, що він показав у Раді недвозначний жест президенту Володимиру Зеленському, вручена не з метою покарання.
Як відомо, позафракційному депутату Гео Леросу вручили підозру через “середній палець” у Верховній Раді. Його викликали для проведення слідчого експерименту у п’ятницю. Далі цю справу можуть передати до суду, щоб винести справжній вирок, а потім позбавити мандата.
Крім того, позафракційного народного депутата Гео Лероса, який нещодавно виступив у Раді з різкою критикою президента Володимира Зеленського, можуть на час відсторонити від пленарних засідань.
Як відомо, позафракційний народний депутат Гео Лерос жорстко звернувся до президента Володимира Зеленського з трибуни Верховної Ради. Він заявив, що не припинить казати правду про владу, попри тиск та спроби закрити йому рота кримінальними справами.
Сам же Лерос пояснив, що показав середній палець Володимиру Зеленському, тому що через вимкнений мікрофон це був єдиний спосіб продемонструвати своє ставлення до президента.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Офіс президента поставив завдання правоохоронним органам розібратися з політичними опонентами – Лерос appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією