fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Справу сфабрикували, щоб позбавити депутатського мандату – Лерос назвав причину вручення йому підозри

Позафракційному депутату Гео Леросу вручили підозру через “середній палець” у Верховній Раді.  Його викликали для проведення слідчого експерименту у п’ятницю. Далі цю справу можуть передати до суду, щоб винести справжній вирок, а потім позбавити мандата. 
Про це в ефірі “Прямого” заявив позафракційний депутат Гео Лерос.

Потім, коли вони почали зачитувати підозру, а саме я вчинив кримінальний злочин з особливим цинізмом. Це стосовно середнього пальця у Верховній Раді. Вони вже, мабуть, знайшли потерпілих. Я хочу нагадати, це все так само робиться у Білорусі, у Російській Федерації. Вони знаходять групу потерпілих і садять тих, хто не винен. Так само це працює з режимом Зеленського. 

Гео Лерос депутат

Він додав, що останні три дні Офіс Президента шукав того, хто з заступників Генерального прокурора зміг би підписати підозру. Лерос також поділився, що у п’ятницю, 12 листопада, йде на допит та слідчий експеримент та здивувався цьому.
“Ми будемо розглядати відео, як хтось колись показував середній палець? Може візьмемо за основу, як Барак Обама показував середній палець чи хтось ще?”, – запитав Лерос.

“Інша думка” в державі Зеленського є небезпечною для свободи: Лерос заявив, що йому вручили підозру

Але мені зрозуміло, що вони це роблять, щоб позбавити мене депутатського мандату. Вони сфальсифікували цю справу і будуть направляти її до Кримінального суду, щоб мені винесли вирок, визнали винними у злочині і позбавили депутатського мандату.  

Гео Лерос позафракційний народний депутат

Нагадаємо, що у четвер, 10 листопада, державні правоохоронні органи вручили підозру позафракційному народному депутати Гео Леросу.  Його звинуватили у тому, що він показав “середній палець”.
Раніше за вказівки з Офісу президента силові структури почали стежити за пересуваннями позафракційного народного депутата Гео Лероса. Він повідомив, що виявив на своїй автівці пристрій для стеження та оприлюднив у Facebook відповідні світлини.
Крім того, позафракційного народного депутата Гео Лероса, який нещодавно виступив у Раді з різкою критикою президента Володимира Зеленського, можуть на час відсторонити від пленарних засідань.
Як відомо, позафракційний народний депутат Гео Лерос жорстко звернувся до президента Володимира Зеленського з трибуни Верховної Ради. Він заявив, що не припинить казати правду про владу, попри тиск та спроби закрити йому рота кримінальними справами.
Коли спікер ВР Руслан Стефанчук попросив вимкнути нардепу мікрофон через те, що він нібито говорить не на тему, Лерос усе ж встиг сказати, що Зеленський – “головний зрадник в країні” і показав у бік президента середній палець.
Сам же Лерос пояснив, що показав середній палець Володимиру Зеленському, тому що через вимкнений мікрофон це був єдиний спосіб продемонструвати своє ставлення до президента.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
 
 
The post Справу сфабрикували, щоб позбавити депутатського мандату – Лерос назвав причину вручення йому підозри appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією