fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Зеленський боїться свободи слова: Лерос пояснив, чому влада переслідує опозицію

Президент Володимир Зеленський настільки боїться свободи слова в Україні, що вдається до систематичних переслідувань опозиції.
Таку думку в ефірі “Прямого” висловив позафракційний народний депутат Гео Лерос.
“(Це треба — ред.) двом людям, очевидно, які так сильно бояться свободи слова в країні, опозиції. Це Зеленський і Єрмак. Крім цих двох людей, ніхто б не насмілився дати вказівку, щоб стежили за опозицією. Це ми бачили стосовно інших народних депутатів. Зокрема, представники “Європейської Солідарності” вже не раз говорили, що за ними систематично стежать”, — зазначив Лерос.
Лерос запропонував Зеленському викладати авторський курс про офшори

За словами депутата, за ним стежать понад пів року.
“Я нагадаю, що пів року тому мені вдалося виявити й затримати працівника СБУ в запасі, який також систематично стежив за мною, у якого в телефоні була (інформація — ред.), куди я в супермаркет їжджу, які продукти купую, з ким зустрічаюсь — узагалі вся історія мого пересування”, — розповів політик.
Нагадаємо, за вказівки з Офісу президента силові структури почали стежити за пересуваннями позафракційного народного депутата Гео Лероса. Він повідомив, що виявив на своїй автівці пристрій для стеження та оприлюднив у Facebook відповідні світлини.
Крім того, позафракційного народного депутата Гео Лероса, який нещодавно виступив у Раді з різкою критикою президента Володимира Зеленського, можуть на час відсторонити від пленарних засідань.
Як відомо, позафракційний народний депутат Гео Лерос жорстко звернувся до президента Володимира Зеленського з трибуни Верховної Ради. Він заявив, що не припинить казати правду про владу, попри тиск та спроби закрити йому рота кримінальними справами.
Коли спікер ВР Руслан Стефанчук попросив вимкнути нардепу мікрофон через те, що він нібито говорить не на тему, Лерос усе ж встиг сказати, що Зеленський – “головний зрадник в країні” і показав у бік президента середній палець.
Сам же Лерос пояснив, що показав середній палець Володимиру Зеленському, тому що через вимкнений мікрофон це був єдиний спосіб продемонструвати своє ставлення до президента.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Зеленський боїться свободи слова: Лерос пояснив, чому влада переслідує опозицію appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією