fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Офіс президента за допомогою спецслужб слідкує за автомобілем Лероса: нардеп показав докази

За вказівки з Офісу президента силові структури почали стежити за пересуваннями позафракційного народного депутата Гео Лероса.
Про це заявив сам нардеп. Він повідомив, що виявив на своїй автівці пристрій для стеження та оприлюднив у Facebook відповідні світлини.
“Офіс “Слуги олігархів” – Зеленського за допомогою ручних спецслужб стежить за моєю автівкою. Пристрій було знайдено сьогодні (10 листопада – ред.) під моїм авто”, – написав Лерос.
Він зазначив, що правоохоронці вже прибули на місце, “але що це змінить”.

Між тим, за ініціативи “Слуг народу”, Гео Лероса можуть відсторонити від кількох пленарних засідань парламенту за різкий виступ у Раді та критику президента Зеленського. Відповідну рекомендацію надав ВР Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту.

Зеленський намагається мене ізолювати – Лерос повідомив про нову справу проти нього

Як відомо,  Гео Лерос жорстко звернувся до президента Володимира Зеленського з трибуни Верховної Ради. Він заявив, що не припинить казати правду про владу, попри тиск та спроби закрити йому рота кримінальними справами.
Свій емоційний виступ нардеп закінчив недвозначним жестом – показав у бік Зеленського середній палець.
Між тим, сам Лерос пояснив, що показав середній палець Володимиру Зеленському, тому що через вимкнений мікрофон це був єдиний спосіб продемонструвати своє ставлення до президента.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Офіс президента за допомогою спецслужб слідкує за автомобілем Лероса: нардеп показав докази appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією