fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Росіяни вдарили “Ураганами” по Гірнику на Донеччині, загинули дві людини, ще шестеро поранені

Голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що російські окупанти “Ураганами” обстріляли Гірник, внаслідок чого загинули дві людини, ще шестеро отримали поранення.
Про це він написав у Telegram.
“2 людини загинули і 6 поранено — такі попередні наслідки обстрілу Гірника”, – сказано в повідомленні.
З даними ОВА, росіяни атакували місто “Ураганами” сьогодні, 1 травня, по обіді.
“Наразі відомо, що загинула 57-річна жінка і 64-річний чоловік. Пораненим надається вся необхідна медична допомога. Остаточна інформація щодо кількості постраждалих та обсягів руйнувань буде встановлена згодом”, – додав Філашкін.

Армія РФ з артилерії та дронів-камікадзе обстріляла Нікополь, є руйнування та поранені

Раніше повідомлялось, що внаслідок російської атаки було пошкоджено палац Одеської юридичної академії, яку в народі називають “Замком Гаррі Поттера”, станом на 21:00 відомо, що у будівлі майже повністю згорів дах. Раніше вона належала екснардепу-регіоналу Сергію Ківалову. Відомо, що кількість загиблих внаслідок атаки по Одесі 29 квітня збільшилася до 6 осіб.
Також ми писали, про те, що сьогодні, 1 травня, російські війська завдали авіаудару по Золочеву Харківської області, є загиблі та поранені. згодом повідомили, що зросла кількість постраждалих внаслідок російського авіаудару по Золочеву Харківської області 1 травня. Так, кількість поранених збільшилась до шести, серед них – 11-річна дитина.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Росіяни вдарили “Ураганами” по Гірнику на Донеччині, загинули дві людини, ще шестеро поранені appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією