fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

“Продав” місце у делегації за кордон ухилянту: на Львівщині затримали військового за отримання неправомірної вигоди

У спецпрокуратурі Західного регіону України повідомили, що затримали військового, який за гроші “продав” військовозобов’язаному чоловіку місце у делегації за кордон.
Про це йдеться у дописі у Telegram.
Зазначається, що така послуга коштувала 17 000 доларів.
“54-річний військовий військової частини з Львівщини за 17 тисяч доларів США обіцяв фіктивно включити військовозобов’язаного до складу делегації, яка виїжджатиме на міжнародну конференцію до однієї із країн Євросоюзу”, – сказано в повідомленні.
Встановлено, що сам виїзд мав відбутися на автомобілі через 10 днів після укладення протиправної “угоди”.
Затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України – під час одержання 8,5 тисяч доларів США авансу. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Перевіряється причетність до злочину інших осіб”, – додали у відомстві.
До слова, у Державній прикордонній службі повідомили, що в Одеській області затримали сімох ухилянтів, які намагались незаконно перетнути кордон з Молдовою.
Нагадаємо, що правоохоронці затримали в Черкасах офіцера, який за гроші обіцяв вплинути на членів військово лікарської комісії та звільнити чоловіка від проходження військової служби.
Раніше, журналіст Віталій Глагола повідомив, що поблизу українсько-румунського кордону правоохоронці затримали фургон Mercedes в якому перевозили 34 ухилянти.
Відомо, що у Державній прикордонній службі повідомили, що на Закарпатті затримали неповнолітнього зловмисника, який за гроші допомагав ухилянтам незаконно перетинати кордон.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post “Продав” місце у делегації за кордон ухилянту: на Львівщині затримали військового за отримання неправомірної вигоди appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією