fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Буданов назвав умови початку можливих переговорів з РФ

Перемога України у війні буде досягнута тільки після “повного розвалу” Росії, але не виключив початку переговорів з РФ.
Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв’ю NV.ua.
“Програма-максимум для нас – не тільки вихід на конституційні кордони, а й повний розвал країни-окупанта, який через розміри території ворога може відбутися тільки зсередини”, – сказав він.
Буданов також допустив початок переговорів між воюючими сторонами, але тільки за умови звільнення української території у межах лютого 2014 року або істотної переваги Збройних сил України на полі бою. “Звичайно, цього можна домогтися не тільки комбінованим способом. Але для того, щоб це сталося, Україна має отримати суттєву перевагу на полі бою”, – зазначив глава ГУР.
Він додав, що український контрнаступ не приніс бажаних результатів, тому ЗСУ змінюватимуть стратегію і тактику, основна мета – змінити характер ведення війни, зробивши його менш контактним.
Зазначимо, наприкінці січня Буданов анонсував новий контрнаступ української армії навесні 2024 року. За його словами, російські сили видихнуться і не зможуть проводити наступальні операції вже до “ранньої весни”.
Як відомо, канцлер Німеччини Олаф Шольц визнав безперспективність переговорів з Кремлем.
Нагадаємо, кілька днів тому Кирило Буданов висловив думку, що Росія не зможе цього року вийти на адміністративні межі Луганської та Донецької областей.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Буданов назвав умови початку можливих переговорів з РФ appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією