fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

У восьми містах США пройшли покази фільму “БУЧА”

У восьми містах Сполучених Штатах Америки пройшли покази робочої версії фільму “БУЧА”. Головною місією туру стала боротьба з російською пропагандою та нагадування американцям про жахливу трагедію та війну в Україні задля продовження допомоги
Почесними гостями заходів стали постійний представник України при ООН Сергій Кислиця, Повноважний посол України в США Оксана Маркарова, Вільям Тейлор – американський дипломат, правозахисниця та письменниця Мітці Пердью, Президент Українського інституту Америки Кеті Наливайко, представники Інституту Миру, кінорежисер Роб Нільссон (“Північне сяйво”), Вільям Голдштейн – американський композитор, Володар трьох номінацій Еммі та номінації Ґреммі, американські конгресмени та представники бізнесу.
Покази проходили за організаційної підтримки МЗС України, ГУР МО України, Українського інституту Америки у партнерстві з Постійним представництвом України при ООН, Українського Конгресового Комітету Америки.
Нагадаємо, Велика Британія запровадила санкції проти чотирьох російських полковників 64 окремої мотострілецької бригади, причетних до звірств проти мирних жителів Бучі Київської області.
До слова, станом на ранок 4 червня ексгумували вже понад 1300 тіл мирних жителів, особи понад двохсот загиблих не вдалося встановити.
Раніше в мережі з’явились нові фото- й відеодокази причетності російських десантників до масових убивств мирних українців у Бучі (Київська область), які відбулись під час тимчасової окупації міста в березні.
Як повідомляв “Прямий”, звірства російських військових над цивільними в Бучі мали не випадковий, а систематичний характер. Навіть у дівчаток до 10 років виявлено сліди зґвалтувань, а 70% знайдених у квітні тіл місцевих жителів у Бучі — це люди, яких росіяни катували.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post У восьми містах США пройшли покази фільму “БУЧА” appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією