fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

В Держдепі США вважають, що українська влада має робити більше для боротьби з корупцією

У Вашингтоні вважають, що Україна може зробити більше для боротьби з корупцією, ніж було здійснено дотепер.
Про це заявив речник Держдепартаменту США Метью Міллер
“Ми давно ведемо розмови з українським урядом про необхідність антикорупційних заходів.  Ми бачили, як вони вживають низку заходів для боротьби з корупцією протягом останніх кількох років.  Ми вважаємо, що ми і вони можуть зробити більше, і ми ведемо з ними постійний діалог щодо цієї теми”, – зазначив спікер.
Міллер наголосив, що в Вашингтоні бачать, як українська сторона впродовж останніх років здійснила низку антикорупційних заходів.
Раніше міністр фінансів США Джанет Єллен закликала Президента України Володимира Зеленського зосередитися на боротьбі з корупцією та зміцненні державного управління, адже продовження роботи над цими реформами буде необхідним для відбудови країни.
Як повідомляв “Прямий”, посадовці Адміністрації президента США Джо Байдена набагато більше стурбовані корупцією в Україні, ніж вони публічно говорять. Про це свідчить конфіденційний стратегічний документ США, який опинився в руках журналістів видання Politico.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post В Держдепі США вважають, що українська влада має робити більше для боротьби з корупцією appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією