fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

У Молдові спростували інформацію про те, що російський БПЛА прилетів в Україну з їхньої території

Ввечері 26 лютого Повітряні сили ЗСУ повідомили, що невизначені БпЛА прямують від кордону з Молдовою у напрямку Хмельницького. 
Повідомлення про це командування ПС оприлюднило в Telegram о 23:23.
Згодом повітряну тривогу оголосили у Чернівецькій та Хмельницькій областях. Невдовзі кореспонденти “Суспільного” повідомили, що на Хмельниччині пролунали вибухи.
Міністерство оборони Молдови спростувало інформацію про те, що один з російських безпілотників, які атакували Україну, летів з Молдови.
“Жоден безпілотник, запущений Російською Федерацією сьогодні ввечері на Україну, не пролетів над повітряним простором Республіки Молдова. Українська сторона нам підтвердила, що всі безпілотники, запущені на сьогодні над Одещиною, були знищені або заглушені українською ППО”, – йдеться в повідомленні оборонного відомства.
Як повідомлялося, вночі проти 27 лютого російська армія атакувала Україну балістичними та крилатими ракетами, а також дронами-камікадзе. Протиповітряна оборона знищила 11 безпілотників та дві ракети Х-59 у Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Хмельницькій та Кіровоградській областях.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.

The post У Молдові спростували інформацію про те, що російський БПЛА прилетів в Україну з їхньої території appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією