fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Замість пошкодженої лікарні: Сумщина отримала модульну поліклініку

У Сумській області на місці пошкодженої під час російської окупації Тростянецької міської лікарні встановили модульну консультативно-діагностичну поліклініку.

“На місці пошкодженої росіянами Тростянецької міської лікарні, що на Сумщині, збудували модульну консультативно-діагностичну поліклініку. Тепер медики зможуть приймати пацієнтів та надавати потрібну медичну допомогу в побудованому та обладнаному за європейськими стандартами приміщенні”, – йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров’я. 
У модульній поліклініці лікарі надаватимуть допомогу за такими напрямками: акушерство та гінекологія, кардіологія, ендокринологія, хірургія, офтальмологія, отоларингологія, реабілітація тощо. Крім того, там функціонує клініко-діагностична лабораторія, яка обладнана сучасним медустаткуванням.
 
“У кабінетах функціональної діагностики лікарі зможуть проводити  діагностичні дослідження, зокрема електрокардіографію, електроенцефалографію тощо. Також у поліклініці встановлено нейроміограф для виконання сучасних лікувальних та діагностичних процедур”, – розповіли в МОЗ.
Як відомо, вночі проти 19 листопада сили ППО збили над Україною 15 з 20 ударних безпілотників типу “Shahed-136/131”. Окупанти атакували Україну дронами з півночі (Курська область РФ). Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській та Черкаській областях.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.

The post Замість пошкодженої лікарні: Сумщина отримала модульну поліклініку appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією