fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Війна дає Україні змогу швидше рухатись до НАТО – посол США

Посол США в Україні Бріджит Брінк висловила думку, що війна, яку веде Росія проти України, може забезпечити Україні можливість швидше інтегруватися у євроатлантичні інституції.
Про це Брінк сказала під час виступу на сьомому Українському жіночому конгресі “Жіноче лідерство. Час відновлення. Час відбудови”, передає “Укрінформ”.
Вона підкреслила, що ця війна є трагедією та злочином проти людства, але в темні часи можуть виникати неймовірні можливості. Посол США вважає, що ця ситуація дає Україні можливість посилити рух до інтеграції у євроатлантичні інституції, що, за її словами, відбудеться швидше, ніж за інших обставин.
Бріджит Брінк також висловила готовність США допомагати українським жінкам приймати рівну участь в економічному та політичному житті на шляху до майбутнього, обраного українським народом. Вона наголосила, що США вже надали підтримку 137 жіночим бізнесам в Україні.
Раніше колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що Україну можна приєднати до Північноатлантичного Альянсу, однак без тимчасово окупованих Росією територій.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Війна дає Україні змогу швидше рухатись до НАТО – посол США appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією