fbpx

Пул Першого

Все про Перших та їх оточення

Яценюк: Росія має на меті знищити Україну та відновити “вісь зла”

Історія чітко показує, що і російська імперія, і більшовицька росія, і совєтський союз, і путінська рф мають спільну ціль – знищити Україну і відновити вісь зла
Про це заявив голова Київського безпекового форуму, премʼєр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк під час спеціальної події КБФ до 90-х роковин Голодомору-геноциду 21 листопада.
Арсеній Яценюк підкреслив, що путін – прямий послідовник сталіна, і він впроваджує політику сталіна та сталінської радянської імперії.

Шольц заявив про готовність до переговорів з Путіним, але є умови

“Він хоче знищити Україну як державу і українців як народ”, – підкреслив голова КБФ
Він наголосив, що ці дії росії, безумовно, відповідають правовому визначенню геноциду.
Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляв, що наразі відкидаються будь-які варіанти перемовин з РФ, адже як показав досвід попередніх років, за 200 раундів переговорів з Кремлем не вдалося домовитись.
Водночас напередодні у МЗС України заявили, що Київ не веде з Кремлем жодних таємних переговорів “за зачиненими дверима”. “Якщо перекладати з дипломатичної мови на звичайну, то це означає, що Росія має піти геть з України. Доки цього не станеться, доки вона не буде готова цього зробити, немає сенсу вести жодні переговори”, – наголосив Дмитро Кулеба.
Нагадаємо, у жовтні секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що припинення вогню в Україні за посередництва Китаю неможливе. Адже Київ не сяде за стіл переговорів з Кремлем, поки російські війська не залишать окуповані території.
Слід зазначити, що у ЗМІ з’явилася інформація про те, що високопосадовці зі США та Євросоюзу почали непублічно говорити з українською владою про ймовірність мирних переговорів з Кремлем для припинення війни, а також про те, на які поступки буде змушена піти Україна заради припинення вогню.
Також слідкуйте за “Прямим” у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.
The post Яценюк: Росія має на меті знищити Україну та відновити “вісь зла” appeared first on Прямий.

Поділитися цією публікацією